Sphinx Quartier

Sphinx Quartier

QUARTIER bestaat uit een compleet programma van basistegels, stroken, muretto’s en plinten, allen verkrijgbaar in de nuances warm light grey en warm dark grey.
Deze Maastrichtse fabrikant heeft zich bij deze serie laten inspireren door het oude stadsdeel Wijck.

Onze laagste prijzen voor Sphinx Servaes tegels via onderstaande button

: 0162-323734  -  : info@all-aqua.nl
Bezoek onze showroom!

Uiteraard kunt u de aanvraag ook aanvullen met overig sanitair en/of tegels.

naar boven Productinformatie

De sfeer van het oude Maastricht

Wie Maastricht wat beter kent, is wel eens in Wyck geweest. Het stadsdeel aan de overkant van de Maas ademt allure en grandeur, sfeer en stijl. Karakteristiek is de warme gloed van de zwarte lantaarns die ’s avonds het natuurstenen straatplaveisel doen oplichten. Wie Wyck kent, herkent Quartier, de nieuwe tegelcollectie van Sphinx Tegels.

Sphinx Tegels wist de bijzondere charme van Wyck te vangen en te vertalen in een stijlvol tegelconcept. De eerste indruk is: natuursteen. De twee warme tinten grijs (licht en donker) versterken die indrukken. De look en feel van de tegels herinneren aan natuursteen, het onderhoudsgemak is echter dat van hoogwaardig keramiek van nu.

Compleet programma
Quartier is een compleet programma. Naast basistegels zijn er stroken, muretto’s en plinten. Beide kleuren grijs zijn leverbaar in een vlakke uitvoering (antislip R10/A+B) of een reliëfversie (antislip R11/A+B). Alle tegels zijn gerectificeerd en dus voorbereid voor smalle voegen.

Diverse formaten
Quartier is verkrijgbaar in 60x60 cm, 30x60 cm, 20x60 cm, 15x60 cm, 10x60 cm, 5x60 cm. Daarnaast zijn er afgeronde plinten van 8x60 cm. De tegels zijn onderling modulair (met doorlopende voegen) met elkaar te combineren.

Duurzaam design
Sphinx Tegels produceert duurzaam. Daardoor en door de technische duurzaamheidskenmerken helpt Quartier de duurzaamheid van gebouwen te verbeteren.

naar boven Productattributen

Eigenschappen

Serie
Merk Sphinx
Kleur