newshowroom RAK Cementina showroom-opstelling

RAK Cementina

RAK Tegels; serie Cementina

Cementina is nu al een hoogtepunt van de huidige tegel collectie. Authentiek en representatief. De nieuwe serie overtuigt met haar buitengewone karakter en uiterlijk. Cement was nog nooit zo mooi. RAK Cementina tegels zijn toepasbaar in woonkamer en badkamer en zijn allen aantrekkelijk geprijsd. Deze serie is verkrijgbaar in meerdere kleuren, afmetingen en uitvoeringen.

30x60 € 28,95 p/m2
60x60 € 29,95 p/m2
Bij grote afname nog lagere prijzen

Offerte voor RAK tegels via onderstaande button

: 0162-323734  -  : info@all-aqua.nl
Bezoek onze showroom!

Uiteraard kunt u de aanvraag ook aanvullen met overig sanitair en/of tegels.

naar boven Productinformatie

RAK Cementina: Cement met net dat extra beetje meer.

Sinds de introductie op de beurs van Cersaie, heeft deze serie de aandacht getrokken. Geen wonder want deze serie is niet alleen uitnodigend modern maar ook fascinerend en uniek. Dit vloeit voort uit de smaakvolle variaties in de structuur en het ontwerp van de afzonderlijke tegels. Dit maakt een eenvoudige vloer tot een onderscheidende eye catcher.

Een tegel met tal van mogelijkheden

Dankzij de subtiele tinten van licht grijs, beige, bruin en antraciet is de serie niet al te opvallend en toepasbaar in elk soort interieur. 

Het is dus een ideale keuze voor alle mogelijke bouwstijlen.Verkrijgbaar in de formaten 30x60 en 60x60 cm, is Cementina bij uitstek geschikt voor ruime kamers en representatieve gebouwen.

RAK Tegels; Kwalitatief goede tegels voor wand en vloer en zeer aantrekkelijk geprijsd, diverse series, die zeer goed te verwerken zijn in badkamer, toilet en woonkamer
In onze showroom ruim vertegenwoordigd.

naar boven Productattributen

Eigenschappen

Maat Divers
Serie
Merk RAK
Kleur