Mosa tegels; alle series zeer voordelig!

Mosa tegelsMosa tegels; Innovatieve fabrikant van hoogwaardige producten

Wandtegels en vloertegels voor alle ruimtes; woonkamer, badkamer, hal, toilet enz. Mosa tegels zijn leverbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Royal Mosa heeft de grootste collectie badkamertegels.

De bekendste series van Mosa Tegels op een rij

Serie Terra Maestricht blijft een topper in het assortiment van Mosa tegels, een groot kleurenpalet verkrijgbaar in diverse maten in vlak en relief verkrijgbaar. Na verloop van tijd heeft Mosa diverse kleuren uitgebreid naar meerdere formaten, Mozaiek is serie XXS geworden, Terra XXL bestaat uit een aantal grotere formaten. Ook Size 75 en One By One zijn grootformaat tegels van kleuren uit o.a. serie Terra Maestricht. Deze serie is ook de grondlegger van Mosa Greys en Beige & Brown, beide series bestaan uit 12 populaire natuurtinten, kiest u voor één van de 12 tinten uit de serie Greys of wenst u een warmere tint uit de serie Beige & Brown. Een groot deel van de collectie Mosa tegels is in onze showroom te bezichtigen.

Voor grote hoeveelheden Mosa Tegels maken we graag een offerte op maat.

Onderdelen 19 tot 27 van totaal 1098

 

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 19 tot 27 van totaal 1098

 

Mosa tegelsMosa vloertegels en wandtegels

Serie Quartz is er in 2 oppervlakken, de vlakke tegels (V), met hun zanderig aandoende korrels en kristalachtige deeltjes in wisselende kleurnuances stralen pure keramiek uit. De Mosa tegels met reliefstructuur (RQ) zijn stroever en robuuster, hierdoor uitermate geschikt voor buiten of vloertoepassing in natte ruimtes. Nieuw in de Mosa Tegels collectie is Mosa Murals, Mosa Solids en Mosa Scenes, ook hiervan verwachten we weer veel van! Mosa is op architectonisch vlak een wereldtopper in het produceren van keramische tegels, daar mogen we best een beetje trots op zijn.

Mosa tegels; hèt kwaliteitstopmerk uit Nederland

Mosa is een Nederlandse tegelproducent met meer dan 130 jaar ervaring die voortdurend verrast met onderscheidende tegelconcepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Met onderscheidende tegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau wil Mosa een bijdrage leveren aan architectonische ontwerpen voor nu en morgen. Innovatie en design zijn daarbij belangrijke waarden. Tijdens het ontwerp- en productieproces zet Mosa zich bovendien sterk in voor duurzaamheid en worden de Cradle-to-Cradle-principes gevolgd.

 Voor grote hoeveelheden Mosa Tegels maken we graag een offerte op maat. Ontdek onze scherpe prijzen voor Mosa tegels, vraag snel een offerte aan

 • Via onze contact-pagina op de website
 • Stuur een email naar info@all-aqua.nl
 • Bel met 0162-323734
 • Kom langs in onze showroom

Mosa tegelkastMosa Limited Edition