Mosa Solids

Mosa tegels solidsMosa Solids; Solid power in 12 kleuren en 7 formaten

Deze serie borduurt verder op de succesvolle series Terra Maestricht, Greys en Quartz. Mosa Solids is een speciaal ontwikkelde serie waarin de praktische en robuuste eigenschappen van deze collectie moeiteloos gecombineerd worden met de bekende kwaliteit en natuurlijke look, die we gewend zijn van de andere series van Mosa. De Solids tegels zijn te verkrijgen in diverse afmetingen, waaronder het veelzijdige formaat 60x60. Deze diversiteit van afmetingen benadrukt de brede inzetbaarheid, de aantrekkelijke prijs en het robuuste karakter van de serie.

Heeft u een grote hoeveelheid nodig neem dan contact met ons op

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 50

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 50

Natural colours in de Mosa Solids serie

12 natuurlijke tinten in de vlakke 'V' uitvoering, daarvan zijn 6 kleuren ook beschikbaar in de invisible microreliëf-uitvoering MR. Dit microreliëf-oppervlak is voor het oog nauwelijks zichtbaar, maar beschikt wel over antislipeigenschappen en is tevens makkelijk reinigbaar. Mosa Solids is veelzijdig inzetbaar, als tegelvloer in de woonkamer, in de badkamer, maar ook in andere ruimtes en voor meer toepassingen.

Pure keramische vloer- en wandtegels

Dankzij een uniek productieproces heeft elke tegel een eigen textuur en kleuropbouw. Het  mengproces en het natuurlijk valgedrag van verschillende korrelgroottes wordt gevat in een tegel. Een combinatie van gesproeidroogd granulaat, fijne en grove vlokken wordt in het proces samengeperst en bij hoge temperaturen gesinterd. Daardoor ontstaat er een tegel die zichtbaar duurzaam is: de oplossing voor intensief gebruik.