Mosa Greys

12 Fantastische grijstinten: Mosa Greysaanwezig in showroom

Deze serie van Mosa tegels: "Greys" is verkrijgbaar in 12 grijstinten. Bij All Aqua aantrekkelijke prijzen gelden voor alle kleuren. Voor iedereen een gewenste kleursfeer en uitstraling. Mosa Greys is tevens leverbaar in meerdere formaten.

Bij grote afname maken we graag een speciale prijs voor u.

: 0162-323734  -  : info@all-aqua.nl
Bezoek onze showroom!

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 37

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 37

MOSA IS HÈT TOPMERK UIT NEDERLAND

De collectie Greys in het luxe formaat 60 bij 60 centimeter biedt een palet van in totaal twaalf grijstonen. Deze grijstonen zijn gegroepeerd in drie ‘grijs’-richtingen: koel, warm en ‘mos’-grijs. Elke groep bestaat uit vier kleuren grijs in afgewogen stappen van licht naar donker. Met deze keuzemogelijkheden biedt Greys de neutrale basis voor interieurs en exterieurs in de gewenste kleursfeer en uitstraling. De optiek van deze ongeglazuurde tegels vertoont een natuurlijke matheid in steeds zeer subtiel wisselende ingetogen kleurschakeringen. Door de geslepen kanten van het formaat 60 bij 60 centimeter is een strakke voeg vanaf twee millimeter mogelijk.

Wandtegels en vloertegels voor alle ruimtes; woonkamer, badkamer, hal, toilet enz. Tegels van Mosa zijn leverbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Royal Mosa heeft de grootste collectie badkamertegels. Een groot deel van de collectie tegels is in onze showroom te bezichtigen