Mosa Global 15 thirty wandtegels

15x30 cm.: 15thirty van Mosa tegels:

Het typische Mosa wandtegelformaat 15 x 30 cm wordt inmiddels door architecten en interieurontwerpers veelvuldig toegepast. Het formaat 1530 wordt voornamelijk gebruikt om de horizontale belijning in ruimten te benadrukken en is daarom een uitstekend basisformaat.De serie 15thirty bestaat eigenlijk uit 4 onderliggende series; Accent - Collection - Greys - Warm & Cool. Deze series spelen in op twee grote trends voor badkamerwanden: horizontale belijning én de combinatie van uni-witte tegels met accentwanden. Met deze series zijn diverse sferen voor badkamers te realiseren.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 38

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 38

Mosa 15thirty Collection is een volledige serie 15 x 30 cm wandtegels die is gebaseerd op de bekende Mosa series: 15thirty Greys, Global Collection, Mosa Matt Collection® en Mosa Colors. Mosa 15thirty Collection biedt daarom voldoende keuzemogelijkheden voor ieder interieur.

Mosa tegels; Nederlands topmerkMOSA IS HÈT TOPMERK UIT NEDERLAND

Wandtegels en vloertegels voor alle ruimtes; woonkamer, badkamer, hal, toilet enz. Tegels van Mosa zijn leverbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Royal Mosa heeft de grootste collectie badkamertegels. Een groot deel van de collectie tegels is in onze showroom te bezichtigen