Showroom All Aqua De Slof 30 in Dongen

VERBOUWING SHOWROOM:

De sanitair afdeling zijn wij helemaal up-to-date aan het maken, momenteel is de verbouwing in volle gang, van Hotbath, Sealskin en INK hebben we alweer een presentatie in de showroom, andere merken zullen snel volgen!

U kunt onze showroom op afspraak bezoeken binnen onderstaande openingstijden:

  • Woensdag t/m Vrijdag: van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag: van 10.00 tot 15.00 uur
  • Dinsdag: alleen telefonisch bereikbaar en afhalen goederen in overleg mogelijk
  • Zondag, Maandag: gesloten

U kunt een afspraak maken via 0162-323734 of info@all-aqua.nl

Om u goed van dienst te kunnen verzoeken wij u een afspraak te maken (wij plannen deze afspraak in en houden tijd voor u vrij om u zo goed mogelijk te adviseren, indien u specifieke producten wenst te bekijken kunnen we ook teleurstelling voorkomen indien we van bepaalde merken/series geen producten/stalen in onze showroom kunnen laten zien of zouden moeten bestellen)

Tegels: Op ca 100m2 hebben we ruime aandacht voor een zo ruim mogelijk assortiment tegels. Vooral de merken Mosa, Sphinx, Floorgres, Metropol, Viva, Marazzi en RAK zijn uitgebreid terug te vinden in de diverse vloer- en wandtegelkasten.
Sanitair Op onze bovenverdieping tonen we diverse losse componenten en opstellingen, belangrijke merken zijn INK, Detremmerie, Instamat, HSK, Sealskin, Bruynzeel, Grohe, Hotbath en Riho.

Let op: Onze showroom is relatief klein, voor pure oriëntatie op sanitairgebied vrij beperkt, voor advies, offerte vergelijken of offerte optimaliseren zien we u graag in Dongen, maar het is voor beide partijen zeker handig indien u vooraf al enigszins georiënteerd heeft en welke merken/series uw voorkeur hebben. Bent u nog oriënterende en wilt u liefst in levende lijve zien wat de sanitairmarkt allemaal te bieden heeft, download dan snel het Plieger inspiratieboek via deze link Plieger Inspiratieboek. In Zaltbommel kunt u langs de A2 ook terecht om op uw gemak eens rond te snuffelen (let op dat u standaard niet door de verkopers begeleid wordt). Plieger is een belangrijke leverancier van ons en wij kunnen alles leveren wat daar te zien is en nog véél meer!! 

Verkoopteam All Aqua

Danny & Niek Swagemakers

 

Foto voorzijde showroom