Showroom All Aqua De Slof 30 in Dongen

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN KERST / OUD&NIEUW

OP 26 EN 30 DECEMBER ZIJN WIJ GESLOTEN
OP 27 / 28 / 29 DECEMBER ZIJN WIJ ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND

In Januari 2014 zijn we vanuit het centrum van Dongen verhuisd naar een nieuwe showroom op industrieterrein Tichelrijt II in Dongen.

Let op: Onze showroom is relatief klein, voor pure oriëntatie wellicht iets te beperkt, voor advies, offerte vergelijken of offerte optimaliseren zien we u graag in Dongen, maar het is voor beide partijen zeker handig indien u vooraf al enigszins georiënteerd heeft wat er zowel te krijgen is en welke merken/series uw voorkeur hebben.

Tegels: Op ca 100m2 hebben we ruime aandacht voor een zo ruim mogelijk assortiment tegels. Vooral de merken Mosa, Sphinx, Floorgres, Metropol, Viva, Marazzi en RAK zijn uitgebreid terug te vinden in de diverse vloer- en wandtegelkasten.
Sanitair Op onze bovenverdieping tonen we diverse losse componenten en opstellingen, belangrijke merken zijn INK, Detremmerie, Instamat, HSK, Sealskin, Bruynzeel, Grohe, Hotbath en Riho.

Bent u nog oriënterende en wilt u liefst in levende lijve zien wat de sanitairmarkt allemaal te bieden heeft, download dan snel het Plieger inspiratieboek via de volgende link, in Zaltbommel kunt u langs de A2 ook terecht om op uw gemak eens rondte snuffelen (let op dat u standaard niet door de verkopers begeleid wordt): Plieger Inspiratieboek. Plieger is een belangrijke leverancier van ons en wij kunnen alles leveren wat daar te zien is en nog véél meer!!


Openingstijden showroom

Onderstaand treft u onze werktijden, binnen deze tijden proberen we zoveel mogelijk aanwezig en telefonisch bereikbaar te zijn, het is echter mogelijk dat we door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn, het is dus altijd verstandig uw bezoek aan ons kenbaar te maken.

  • Dinsdag t/m Vrijdag: van 9.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag: van 10.00 tot 16.30 uur
  • Zondag en Maandag zijn wij gesloten.

U kunt een afspraak maken via 0162-323734 of info@all-aqua.nl

Verkoopteam All Aqua
Danny & Niek Swagemakers

 

Foto voorzijde showroom