Hotbath kranen

Hotbath kranen; All Aqua is de specialist

Alle kranen van het Italiaanse Designmerk Hotbath leverbaar door All Aqua Dongen.
Wij leveren alle producten van Hotbath met de garantie dat u bij ons de beste prijs krijgt geoffreerd.

Hotbath in onze showroom

In onze showroom hebben we een grote display met de verschillende series van Hotbath, serie Buddy, Laddy, Friendo, Chap en Bloke komen hier ruimschoots aan bod. Het mooie gebalanceerde programma biedt voor ieder wat wils. De Get Together regendouchesets zijn door Hotbath nog eens extra scherp geprijsd, momenteel een echte topper in de markt van het luxe douchen. De kwaliteit en service zijn erg goed en de prijzen zijn erg aantrekkelijk, zeker met de hoge kortingen, die All Aqua kan hanteren.

Voor onze prijzen voor de Hotbath graag contact met ons opnemen!  

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 13

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 13

Hotbath kranenHotbath kranen = snelle levertijd

Hotbath heeft normaliter het hele programma in de schappen liggen, wij worden iedere week door Hotbath aangeleverd, hierdoor zijn de levertijden snel en kunt u snel aan de slag!

Hotbath BV is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een klein internationaal team stuk voor stuk specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Doelstelling van Hotbath BV is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat dan te laten produceren.

Design + Kwaliteit = Hotbath

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt deze productie volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen. Hierdoor hanteert Hotbath ook een garantietermijn van 5 jaar. Daarnaast garandeert Hotbath dat alle componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie leverbaar blijven.

All Aqua wordt Bad Design Dongen, showroom compleet verbouwd met compleet nieuwe Hotbath wand, neem een kijkje op www.bad-design.nl/kranen/hotbath