Hansgrohe Axor badkamercollecties | hoogste korting!!

AXOR van Hansgrohe; De badkamer als plek voor ontspanning en comfort

Axor neemt niet alleen het losse product, maar de hele ruimte in beschouwing: de Axor badkamercollecties creëren in zeer uiteenlopende stijlrichtingen uniforme badkamerambiances. Hierbij verschaffen wereldberoemde designers individuele oplossingen voor de omgang met water in de badkamer. Zo ontstaan creaties die een ruimte leven en emotie inblazen. 

De Axor collecties:

Een Axor collectie omvat kranen en douches, wastafels, baden en accessoires die precies op elkaar zijn afgestemd. De Axor designpartners geven de collecties hun eigen bijzondere karakter. Ontdek de diversiteit aan stijlen van de Axor collecties

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 499

 

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 499

 

Doucheoplossingen: Axor ShowerSolutions

Fascinerende veelzijdigheid in de douche. De Axor ShowerSolutions verschaffen u een exclusieve douchebelevenis: hier wordt esthetiek van geraffineerd design gecombineerd met uitgekiende techniek, die het douchen een comfortabele dimensie verleent. Alle doucheoplossingen kunnen perfect met andere Axor collecties en programma's worden gecombineerd.

De Hansgrohe Axor App

De Axor App biedt de mogelijkheid om snel, mobiel en gratis een overzicht te krijgen van de exclusieve Axor badkamerproducten, referenties en designers. In het productoverzicht geven achtergrondinformatie en productvarianten alsmede detailopnamen en sfeerfoto’s een goede indruk van de producten. De app is te downloaden in de app-store.