Dornbracht kranen; als u voor kwaliteit gaat

Dornbracht kranenDe hoogste korting op alle kranen van topmerk Dornbracht

Dornbracht is een topmerk en het hele bedrijf straalt dat ook uit. Dornbracht streeft naar het allerbeste, kranen en douchegarnituren worden met de grootste zorg en de beste materialen vervaardigd. De series Tara, Mem en Meta.02 zijn al jarenlang toppers binnen het programma, maar met de nieuwe Deque, Lulu en Imo heeft Dornbracht weer een paar mooie series op de markt gebracht. Ook voor doucheplezier bent u op het juiste adres, RainSky, Just Rain en Big Rain zijn typerende namen voor de regendouches van Dornbracht.

Voor badkamer en Spa

De badkamer krijgt steeds meer aandacht. Dornbracht doet om die reden al vele jaren onderzoek op het gebied van rituele architectuur. De mens en zijn rituelen en handelingen staan daarbij centraal. Zowel op cultureel als op technologisch vlak. En dus ook in uw badkamer of uw spa.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 1315

 

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 1315

 

Dornbracht kranen

 Nieuwe badkamer met Dornbracht artikelen? Uiteraard All Aqua

Onze intentie is om tegen een zo scherp mogelijke prijs uw droombadkamer of tegelvloer aan te bieden. Wij leveren A-merken met de hoogste korting. Een complete badkamer of enkel tegels, een badmeubel of douchecabine? All Aqua is uw ideale leverancier! Bij ons altijd de beste prijs en kwaliteit. Wij denken met u mee! Interesse? vraag een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

Extra korting op Dornbracht?

Selecteer één of meerdere producten van Dornbracht en/of of één van de andere merken en completeer uw bestelling voor een complete badkamer. Vanaf € 2500,- kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor nóg meer korting, ook op onze geprijsde artikelen!