Bruynzeel kranen en douchesystemen

Bruynzeel kranenAll Aqua voert het complete assortiment professionele producten van Bruynzeel

Slechts enkele series op onze websites maar vraag vrijblijvend een offerte aan voor één van de andere professionele series.

Extra korting

Selecteer één of meerdere producten van Bruynzeel samen met één of meer van de andere merken en completeer uw bestelling voor een complete badkamer. Vanaf € 2500,- kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor nóg meer korting, ook op onze geprijsde artikelen!

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 31

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 31

KRANEN

Uiteindelijk draait het in uw badkamer om water. Een kwaliteitskraan Voor uw wastafel, douche of bad is daarmee een belangrijk onderdeel. Alle Bruynzeel kranen zijn ontworpen voor veelvuldig dagelijks gebruik, zijn ergonomisch functioneel en, belangrijk, onderhoudsvriendelijk.

Alle Bruynzeel - kranen zijn gemaakt van verchroomd messing. De douche- en badmengkranen zijn uitgevoerd met een thermostatische regeling en zijn zowel als inbouw- en opbouwvariant verkrijgbaar. Douchekoppen en handdouches zijn voorzien van antikalk sproeigaatjes. Een kraan kan ook een sfeerelement zijn in uw badkamer. Daarom heeft Bruynzeel twee series, elk met een eigen uitstraling.