Inloopdouches; de mooiste merken op een rij!

Een inloopdouche is hot en trendy!

In onze ogen is een inloopdouche een combinatie van muurtjes en glazen wanden, die niet helemaal sluiten. U kunt een inloopdouche combineren met een tegelvloer met douchegoot of met een douchebak. Bij All Aqua kunt u terecht voor allerlei soorten inloopdouches, enkel een vaste wand is een makkelijke en prijstechnisch een interessante oplossing, maar er is meer. Neemt u eens rustig de tijd om de verschillende Walk In modellen te bekijken.

Benieuwd naar onze inloopdouche prijzen, neem dan snel contact met ons op

U kunt ons binnen openingstijden bellen op 0162-323734, maar u kunt ook altijd mailen, wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 512

 

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 512

 

Inloopdouches creëren een ruimtelijk gevoel.

Geen afgesloten douchehoek, maar een ruime instap zonder belemmeringen. Een inloopdouche kunt u daarnaast ook makkelijk inplannen in de badkamer, er is een enorme diversiteit beschikbaar, waardoor er altijd wel een model in uw planning en budget valt. In onze showroom tonen wij een Duplo Walk-in wand van Hüppe en een vast wand van Riho, deze hangt aan 2 scharnieren en tot 90cm is een steun niet nodig, een extra strakke uitvoering is het resultaat.

Inloopdouches zijn het ultieme toonbeeld van design en stijl . Eén van de pluspunten van de inloopdouche is dat u de mogelijkheid heeft om het exact naar uw eigen wensen te ontwerpen, door de verschillende elementen met elkaar te combineren. Een inloopdouche is niet aan alle zijden afgesloten zoals de douchewanden maar vormen een doucheruimte waar je zo in kunt lopen. De inloopdouche is elegant en geeft uw badkamer een geraffineerde en eigentijdse uitstraling. Zonder dat dit ten koste gaat van de unieke vormgeving, kunnen inloopdouches afgestemd worden op elke smaak. Het resultaat: de stijl van de badkamer komt prachtig tot zijn recht door dit element dat in elke ambiance past en van de badkamer een functionele ruimte van hoge kwaliteit maakt.