Sealskin douchecabines; alle series supervoordelig!

Sealskin douchecabines,douchewanden en inloopdouches

Sealskin douchecabines en inloopdouches; populair en stijlvol

Door speciale afspraken met deze fabrikant zijn we in staat om het complete assortiment van Sealskin douchecabines en inloopdouches aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het complete assortiment douchecabines en inloopdouches van topmerk Sealskin kunnen we u aantrekkelijk aanbieden. Op onze site slechts enkele van de talloze series en uitvoeringen. Sealskin levert ook maatwerk.

Benieuwd naar onze prijzen van Sealskin inloopdouches en douchecabines?
: 0162-323734  -  : info@all-aqua.nl
Bezoek onze showroom!

 

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 10

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 10

Sealskin douchecabines,douchewanden en inloopdouchesAll Aqua: Specialist in Sealskin douchewanden

Op onze website treft u informatie over alle series van Sealskin. Door de onbegrende mogelijkheden kunnen we prijzen alleen via telefoon of email aan u doorgeven, voor advies kunt u natuurlijk ook altijd langskomen, in onze showroom tonen we de een Duka 4200-2 schuifdeurcombinatie met zijwand. All Aqua is vanaf het prille begin 12 jaar geleden een betrouwbare dealer van deze topfabrikant uit Waalwijk, een bezoek bij de toonzaal van Sealskin plannen we eventueel ook graag voor u in.

Modellen van Sealskin douchecabines

Een douchecabine is in de meeste badkamers mogelijk, omdat ze verkrijgbaar zijn in tal van vormen en uitvoeringen, van goedkope douchecabines tot luxe met alles erop en eraan. Zelfs op maat gemaakte douchecabines zijn mogelijk waardoor ze te plaatsen zijn in bijna alle mogelijke plekken in de badkamer. De standaard douchecabine uitvoeringen zijn: - Nis - Hoek - Kwartrond - Vijfhoek - Inloopdouche

Afhankelijk van waar de douche komt te staan, kan dus het juiste soort gekozen worden. Inloopdouches zijn in tegenstelling tot een douchecabine open aan de voor- of zijkant. Douchecabines zijn volledig afgesloten en kunnen geopend worden via een speciale douchedeur, deze zijn overigens compleet op maat te maken. Vaak zijn deze ook gelijkvloers waardoor het makkelijker is voor mensen die slecht te been zijn om in de douche te stappen. Voor extra veiligheid is het verstandig om een antislip mat neer te leggen.