HSK douchecabines

HSK DouchewandenEen HSK douchecabine heeft superieure kwaliteit en is bij All Aqua zeer scherp geprijsd

Ook de verschillende inloopdouches, douchewanden en douchecabines van HSK levert All Aqua met hoge kortingen. Klik verder voor enkele populaire series, vraag een offerte aan voor de douchecabine van uw keuze en laat u verrassen.

HSK heeft de douchecabines onderverdeeld in verschillende productgroepen: Walk-In - profielloos - profielarm - geprofileerd - badwanden - maatwerk. Voor iedereen en voor iedere situatie is een geschikte douchecabine of inloopdouche beschikbaar. Met de hoge kortingen van All Aqua valt de prijs vaak ook reuze mee. In onze showroom tonen we de HSK Softcube in kwartronde versie en een pendeldeur uit het HSK Exklusiv programma. Het doucheprogramma is erg uitgebreid, wilt u advies of bent u benieuwd naar onze prijzen, neem dan contact met ons op

Bekijk hier HSK Inloopdouches

 

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 10

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 10

hsk douchecabines

Midden in het hart van het Sauerland vindt u de vestiging van HSK. Het geliefde vakantiegebied is de standplaats van veel traditionele bedrijven op sanitairgebied. De hier vervaardigde en over de hele wereld verkochte merkproducten staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het tijdloos moderne design.

Het motto van HSK: hier kloppen concept, prijs en kwaliteit! --> En dat klopt!