StarBlueDisc toiletblokjes 24 stuks Lavendel jaarverpakking

StarBlueDisc toiletblokjes 24 stuks Lavendel jaarverpakking

24 blokjes, genoeg voor minimaal een jaar

Levertijd binnen 2-3 werkdagen
€ 39,95
naar boven Productinformatie

StarBlueDisc is voordeliger! 

StarBlueDisc blokjes wegen 50 gram en gaan gegarandeerd 180 spoelingen mee(dit is gemiddeld 2,5 week). Om elk blokje zit een, in water, oplosbare folie, deze lost compleet op en gaat niet verkleven met het binnenwerk van uw reservoir. 

Kleur & Verpakking

StarBlueDisc wc-blokjes zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen: 

 • Blauw (Lavendel)
 • Groen (Green Apple)
In de jaar verpakking zijn 24 toiletblokjes verpakt.

Zodra u een StarBlueDisc blokje in het reservoir plaatst, begint deze te werken. Het blokje heeft ongeveer 5 minuten nodig om volledig in te werken. Als men na 5 minuten het toilet doorspoelt krijgt u een hygiënische blauwe of groene spoeling. StarBlueDisc zorgt zowel voor de reiniging van het toilet, maar doodt ook bacteriën. Als het water geen kleur meer afgeeft is het tijd om er een nieuw blokje in te doen.

De StarBlueDisc blokjes zijn vrij van fosfor en zware metalen. Eveneens zijn de blokjes biologisch afbreekbaar en bevatten ze geen bijtende bestandsdelen.

Voor de werking van de Geberit Toiletblokjeshouder in combinatie met Toiletblokjes kunt u het filmpje op de StarBlueDisc homepage bekijken of ga direct naar de Geberit-Video.

Spatten van het closet.


Een closet behoort niet te spatten als er doorgespoeld wordt. Mocht dit toch het geval zijn kunnen er druppels op de zitting komen. Door de kleurstoffen in de StarBlueDiscs kunnen deze druppels bij het opdrogen kleur achterlaten. Het beste is om deze direct af te doen met wat wc papier, StarBlueDisc is niet verantwoordelijk voor verkleuringen op de zitting na het indrogen. Diverse fabrikanten van reservoirs hebben doorstroombegrenzers in hun assortiment, deze zorgen ervoor dat het water in een gelijkmatige stroom in het keramiek komt, hierdoor wordt het spatten al enigszins voorkomen.

StarBlueDisc is voordeliger! 

Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig in gebruik, maar ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Blokjes van een ander merk gaan gemiddeld 30 spoelingen of 5 dagen mee.

Dat houdt in dat u per jaar ca. 75 blokjes verbruikt. 

Gemiddeld kosten deze blokjes € 1,10 per stuk. 
Uw kosten per jaar zijn dan ca. € 80,00 
Van de StarBlueDisc toiletblokjes verbruikt u per jaar 24 blokjes 
Uw kosten per jaar zijn dan € 39,95. 
Uw besparing € 40,05. 

StarBlueDisc is uitermate geschikt voor de volgende producten:

Geberit Toiletblokhouder:

Voor Geberit inbouwreservoirs (UP300 en UP320), deze toiletblokhouder (Geberit artikelnr. 115.612.00.1) moet altijd in combinatie met een van de volgende bedieningsplaten: 

 • Sigma01
 • Sigma10
 • Sigma20
 • Sigma50
 • Sigma40 (DuoFresh)
  Geberit artikelnummers:
 • b.v. 115.770.11.5
 • b.v. 115.758.kj.5
 • b.v. 115.778.kj.1
 • b.v. 115.788.11.5
 • b.v. 115.600.kq.1
Geberit Sigma 01, 10, 20, 50

De bovengenoemde bedieningsplaten zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, deze kunt u terug vinden op www.Geberit.nl.
Of neem contact op met uw sanitairspecialist, deze kan u hier over adviseren.

Nog geen toiletblokhouder?

Heeft u nog een andere Geberit bedieningsplaat bv. de Samba en nog geen Geberit toiletblokhouder, dan kunt u uw toilet eenvoudig restylen door deze oude Geberit bedieningsplaat te vervangen door een Sigma bedieningsplaat met Geberit toiletblokhouder. Voor ombouw informatie en instructies kijk dan op Toiletblokhouder.nl 

Gebruiksaanwijzing

Voor het plaatsen van een StarBlueDisc in een Geberit Toiletblokhouder. Kantel de bedieningsplaat naar voren. Laat het StarBlueDisc toiletblokje in de toiletblokhouder rollen. Na +/- 5 minuten is het water verkleurd en klaar voor gebruik.

Andere Producten

Ook zijn de blokjes uitermate geschikt voor het Geberit DuoFresh element, Grohe Fresh, Laag- en Hooghangende reservoirs (keramisch of kunststof) en voor Duoblokken (niet merk gebonden).

Gebruiksaanwijzing

Voor het plaatsen van een StarBlueDisc in een van de hieronder afgebeelde reservoirs. Spoel het toilet door, zodat er nagenoeg geen water meer in het reservoir zit. Leg de StarBlueDisc tegenover de vlotterkraan (wateraansluiting) in het reservoir. Na +/- 5 minuten is het water verkleurd en klaar voor gebruik.
naar boven Productattributen

Eigenschappen

Extra omschrijving jaar-verpakking
Maat 24 blokjes
Serie
Merk StarBlueDisc
Kleur blauw
naar boven Product video