Riho badmeubels

Riho badmeubelenRiho badmeubels; Bij All Aqua alle series zeer voordelig verkrijgbaar.

Onderstaand een kleine selectie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. De volgende modellen van kwaliteitsmerk Riho zijn ook leverbaar door All Aqua: Elzas, Ligno, Lille, Lucca, Marseille, Pronto, Slimline, Tiamo en Perugia. Ga voor de volledige collectie naar Riho.

7 Artikel(en)

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

7 Artikel(en)

Riho badmeubelen

Riho badmuebel; alle soorten en maten

RIHO is sinds 1992 gespecialiseerd in het vervaardigen van badkamermeubelen van hoge kwaliteit. De kwaliteit van onze meubelen uit zich in het prachtige lakwerk, de naadloos gegoten wastafels met geïntegreerde waskom, de duurzame scharnieren en ladegeleiders, en de halogeen en LED lichtarmaturen. Al onze meubelen zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen, en zijn stevig verlijmd met volbeuken drevels. Om optimale kwaliteit te garanderen, ondergaan al onze meubelen een grondige controle voordat ze de fabriek verlaten. De meubellijnen spelen in op uiteenlopende wensen. Zoekt u badmeubilair voor een kleine badkamer, een luxe badkamer, een klassieke of hypermoderne badkamer?

Bij RIHO vindt u alle stijlen in alle maten. De eerste opmerking die u ontglipt als u de RIHO meubelcollectie bekijkt, is ongetwijfeld: ‘Wat een keuze!’ De collectie bestaat uit badkamerkasten in lak en folie, wastafelbladen in giethars en  keramiek, modern en klassiek, mooi en verrassend praktisch. Eindeloos combineren; Uw ruime keus wordt nog eens extra uitgebreid door de mogelijkheid van combineren. De verschillende meubellijnen van RIHO kunt u namelijk kris-kras met elkaar uitwisselen.