INK badmeubels

INK badmeubelen

INK badmeubels; ook in onze showroom

INK® staat voor kwaliteit, persoonlijkheid en creativiteit op gebied van badkamermeubelen. Bijzondere materialen worden gecombineerd met de nieuwste kleuren en trends. Hierdoor komen eigenzinnige ontwerpen samen, speciaal bedacht en ontwikkeld voor uw nieuwe badkamer.

INK badmeubelen zijn uit voorraad en dus snel leverbaar

INK levert haar assortiment uit voorraad, hierdoor is de levertijd circa 1 week, wilt u niet te lang wachten en bent u wel op zoek naar kwaliteit, dan bent u bij INK aan het juiste adres. De serie Momento, Unlimited, Docks, Topdeck zijn de toppers in het programma, bij diverse serie heeft u de keuze tussen onderkasten met greep, hoogglans gelakte greeploze onderkasten of onderkasten met keerlijst.

All Aqua hanteert de laagste prijzen voor het hele assortiment van INK, neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Ter inspiratie te downloaden:

INK Brochure
INK Noviteiten 2018

 

 

8 Artikel(en)

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

8 Artikel(en)

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert haar badkamermeubelen en wastafels in eigen beheer en kan hierdoor een hoge kwaliteit en snelle levertijd garanderen.

Belangrijk voor INK, onderdeel van Sanibell badmeubelen, is dat naast een bijzonder design, de badkamermeubelen ook een hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit hebben. Alle onderkasten zijn daarom standaard uitgerust met  kwalitatieve softclosing ladensystemen. De porseleinen wastafels zijn voorzien van het originele ‘Ceramics of Italy’ logo. Een door de Italiaanse overheid ontwikkeld keurmerk om de authenticiteit van het Italiaans porselein te waarborgen. Eigenlijk hebben we alle onderdelen van het meubel kritisch beoordeeld en met zorg samengesteld. Wij vinden het namelijk van het grootste belang om u  een topkwaliteit te kunnen bieden.