Alke badmeubels | Alle series voordelige prijzen

Alke badmeubelenBadkamermeubels van Alke uit België.

Alke is al meer dan 30 jaar een toonaangevende trendsetter in badkamerinrichting en produceert kwalitatieve hoogwaardige badmeubels voor een zeer aantrekkelijke prijs. All Aqua biedt u de complete collectie badmeubels van Alke aan. Een badmeubel van Alke is een pareltje in uw badkamer. Design, kwaliteit en een aantrekkelijke prijs ontmoeten elkaar bij een Alke badmeubel van All Aqua.

Met de topseries Quadro, Square, Madisson en Flow heeft Alke een zeer modern programma, door de vele mogelijkheden in formaten, soorten wastafels en kleuren kunt u met dit merk alle kanten op. De serie Kensington doet denken aan het Engelse platteland, deze meubels met landelijke uitstraling zijn verkrijgbaar met een witte keramische wastafel, maar ook met een natuursteen wastafelblad

Wij hanteren een zeer aantrekkelijke korting voor het gehele programma, wilt u onze prijzen weten, neem dan contact met ons op!

: 0162-323734  -  : info@all-aqua.nl
Bezoek onze showroom!

7 Artikel(en)

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

7 Artikel(en)

Alke badmeubelen

Gewone collectie en designerscollectie

Alke heeft diverse uitgebreide series: Quadro, Square, Lunate, Cubo, Flow, Madisson, Kensington en Wing zijn mooie programma's, verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. De designerscollectie gaat nog een stap verder; dit 'maatwerk'programma biedt designmogelijkheden in nog meer kleuren en maten. Is uw interesse gewekt? Laat het ons weten, onze prijzen zullen u verassen.