Hoesch Aviva kunststof bad acryl rond 180x48.5cm wit 6620010

Hoesch Aviva kunststof bad acryl rond 180x48.5cm wit 6620010

Interesse gewekt? Neem contact met ons op, wij informeren u graag over de actuele levertijd en eventuele bezorgkosten.

Samen stellen we graag de ideale offerte op, we bespreken de opties en zorgen voor de juiste aanvullende producten. All Aqua hanteert de beste prijzen voor al uw sanitair en tegels, de ideale partner voor de complete badkamer!

  •        Via onderstaande aanvraag-button
  •        Mail ons 24/7 info@all-aqua.nl
  •        Bel ons op 0162-323734
  •        Onze showroom is op afspraak beschikbaar
Normale prijs: € 7.309,61
Speciale prijs: € 3.654,81
naar boven Productinformatie

Hoesch sanitairhoesch sanitair

Hoge kwaliteitsgerichtheid

Bijzondere en veelzijdige competentie op het gebied van badkamer en wellness 'made in Germany': de gerenommeerde fabrikant van baden uit Düren, met hoofdkantoor in Kreuzau, behoort tot de pioniers op het gebied van wellness in de sanitairbrancheNiet alleen in Duitsland: HOESCH is wereldwijd een Premium-aanbieder in het hoogwaardige design- en wellnesssegment.

Hohe Hoge designcompetentie

De producten worden vervaardigd uit eersteklas sanitairacryl. Dit uitzonderlijk goed te verwerken hightechmateriaal heeft totaal nieuwe mogelijkheden gecreëerd op het gebied van vormgeving en kleurgebruik. Het is huidvriendelijk en tegelijkertijd duurzaam, waardoor de creativiteit van de designer wordt uitgedaagd om met conventies te spelen en de klanten steeds weer met nieuwe creaties te verrassen.

Groot productassortiment

Voor Hoesch is wellness meer dan een moderne levensstijl: een gezond leven is gebaseerd op de balans tussen lichaam, ziel en geest. Het productenspectrum wordt continu uitgebreid met nieuwe modellen en praktische badaccessoires. Het assortiment reikt van compacte basisoplossingen tot aan exclusieve luxevarianten.

Met ergonomische badkuipen, multifunctionele douchecabines en stoombaden en krachtige whirl- en stoomsystemen tilt Hoesch wellness naar een hoger plan.

naar boven Productattributen

Eigenschappen

In showroom aanwezig nee
Extra omschrijving kunststof bad acryl rond met 4 hoofdsteunen; zonder poten
Maat 180x48.5cm
Serie Aviva
Merk Hoesch
EAN code 4018233844694
Leveranciersnummer 6620010
Kleur wit