Diverse baden met aantrekkelijke kortingen

Vele mooie designbaden van diverse merken

Voor iedere ruimte heeft All Aqua het ideale bad. Een inbouwbad kan vaak in een hoek ingebouwd worden, waardoor het weinig ruimte inneemt. Heeft u iets meer ruimte, dan kunt u kiezen uit een groot assortiment vrijstaande baden. Er is voor ieder wat wils, neem eens een kijkje in ons assortiment, u kunt ook altijd contact met ons opnemen, wij adviseren u graag.

In de veelal kleine badkamers wordt het bad tegenwoordig vaak vervangen door een ruimere douche, maar hoe ontspannend is het om heerlijk in een warm bad te stappen. Een ligbad is zowel een heerlijk rustpunt voor u als een spetterende speelplaats voor uw kinderen.

Baden All Aqua

Bij All Aqua kunt u altijd het bad vinden dat het beste bij u past. We leveren baden in vele vormen, afmetingen en materialen. Zo zijn er rechthoekige baden, hoekbaden en ovale baden. Ook zijn er baden waar u tevens prettig in kunt douchen. Een badwand op dit laatste type ligbad voorkomt direct een waterballet in de badkamer. De meest voorkomende materialen voor een bad zijn acryl en plaatstaal. De combinatie van de functionele vorm, het gevoel van luxe en daarbij de juiste prijs en service zorgen ervoor dat uw bad een geweldige aankoop blijkt.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 835

 

 • Vragen of prijs weten?

  Mail 24/7 - 0162-323734 
  Afspraak in onze showroom

 • Groot assortiment

  Alle topmerken sanitair en tegels
  Uw badkamer helemaal compleet!

 • Offerte

  Wij stellen graag een offerte op maat op! Onze prijzen zullen u verrassen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 835

 

Waar moet u op letten bij de keuze van een bad?

Zoals je van een mooi bord niet altijd lekker kunt eten, zal een mooi ligbad niet altijd even lekker liggen. Zeker als u vaak in bad gaat is het ligcomfort een belangrijk aandachtspunt. Daarnaast is de keuze voor een bad, net als met een bed, afhankelijk van heel persoonlijke voorkeuren. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk om tot uw nek in het water te liggen en niet met de knieën en schouders droog te blijven, dan is een goed diepte met een ruime bodemmaat een prioriteit. Is uw partner een stukje kleiner dan dat u bent, dan is het belangrijk dat hij of zij zich goed kan afzetten en niet onderuit glijdt. Uw partner moet tenslotte ook alléén van deze weldaad kunnen genieten. Er zijn baden verkrijgbaar waarbij de armsteunen tegelijk dienst doen als comfortabele voetensteun. Daarom: zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel verschillende baden.

Baden van vele merken

Het ruimste assortiment baden vindt u bij All Aqua. Van vele merken kunt u in de webshop direct onze scherpe prijzen vinden, maar we hebben daarnaast ook een aantal merken waar u eerst een offerte voor op kunt vragen. We helpen u graag door advies te geven met de aanvullende materialen als potenset, afvoer en zelfs badkraan. Dit kan in onze showroom, maar ook telefonisch of via e-mail.

Vele merken staan met aantrekkelijke prijzen op onze website, van de topmerken Riho en Sealskin waarvoor u even de prijs kunt opvragen:
Riho baden                                                             Sealskin baden