Ons unieke concept!

All Aqua, showroom voor sanitair & tegels!

Al langer hadden wij, 2 broers Danny en Niek Swagemakers, het idee om een eigen zaak te beginnen. In januari 2005 kwam onze droom uit en openden we de deuren van onze nieuwe showroom voor sanitair en tegels aan De Bolkensteeg 8A in Dongen. Super trots waren we natuurlijk en na een, gelukkig vrij kort, rustig begin kregen we het steeds drukker.

Binnen een aantal jaar hadden wij een leuke plek gevonden in de markt, internet werd steeds belangrijker en hier zijn we goed op ingesprongen; Internetprijzen, maar toch had u als klant wel de mogelijkheid om bij ons langs te komen in de showroom. Na ca 7 a 8 jaar waren we wel uit ons jasje gegroeid en halverwege 2013 hebben we een nieuw pand gekocht in samenwerking met Dongen Sanitair & Tegels, vanaf januari 2014 kunt u gebruik maken van de showroom aan De Slof 30, 5107 RJ Dongen. Ondertussen zijn we begin 2013 ook overgeschakeld van een gewone website naar deze webshop met ruim 37.000 producten.

Waarom is ons concept uniek en wat zijn voor u de voordelen:

  • Compleet assortiment sanitair én tegels, ruim 37.000 producten met scherpe prijzen in de webshop.
  • All Aqua heeft het meest complete assortiment; ruim 200 merken tegels, en vele merken badmeubelen, douchecabines etc. waar we graag een offerte voor opstellen
  • All Aqua bestaat uit 2 personen, samen goed voor ruim 20 jaar ervaring in de badkamerbranche. U heeft dus altijd contact met iemand met ervaring en u heeft altijd 1 contactpersoon, die uw complete bestelling behandelt
  • U bent van harte welkom in onze showroom om producten te bekijken, ideëen opdoen, een offerte op te laten stellen, etc. Weet u al wat u wilt hebben, maar vindt u het lastig om de bestelling via internet te plaatsen dan helpen we u in de showroom graag. We zorgen er dan ook voor dat de combinaties kloppen en u niets kunt vergeten.

All Aqua, verkoop via showroom én internet

De hele sanitair en tegelmarkt is behoorlijk in beweging en één van de nieuwe aspecten is de verkoop via internet. Wij zijn daar meteen goed ingesprongen en zijn al in 2006 begonnen met onze verkoop via online offerte-aanvragen. Deze manier van sanitair en tegels aanbieden in combinatie met onze fysieke showroom was ook erg succesvol en werd door de klanten als zeer prettig ervaren. Aangezien er bij de aankoop van een badkamer of tegelvloer vaak aanzienlijke bedragen gemoeid zijn, konden we door de mogelijkheid om onze eigen showroom te bezoeken een stukje extra vertrouwen winnen.

Voor u als klant is een nieuwe badkamer een complexe aankoop. Er zijn vele mogelijkheden om de artikelen te bestellen, maar waar bent u nou het beste uit? Bij de grote, luxe showrooms bent u vaak duurder uit en op internet weet u niet bij wie u koopt en of alles wel klopt. Hiervoor heeft All Aqua een oplossing bedacht. Onze combinatie van de fysieke showroom en daarnaast webshop is ideaal!

Komt u er online niet uit dan kunt u in de showroom een afspraak maken en wij helpen u door het hele proces heen. Zo heeft u toch het persoonlijke contact en ook nog de beste prijzen.

Samen naar het mooiste resultaat!